Cascaval pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2015 | 1423 vizualizari

 

Era comanda preferata la vagon restaurant sau la hotel la mic dejun. :))))))

 

INGREDIENTE

  • 400g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit.

Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm).

Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie.

Se pune faina si pesmetul in doua farfurii.

Se ia o felie de cascaval, se trece prin faina, prin ou, prin pesmet si se pune deoparte 2-3 minute sa se absoarba tot oul de catre pesmet.

Se da din nou prin ou si prin pesmet si se pun deoparte.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se poate intampla sa mai curga cascavalul pe margini dar nu-i bai.

Se mananca calde, presarate cu piper, cu diverse garnituri sau salate.

Eu le-am mancat cu niste cartofi prajiti si castraveti acriti la soare, reci de la frigider.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rocsi 1

06.08.2015, 22:24

Este preferatul sotului meu!

Gicuta69 1

10.08.2015, 09:55

delicios!

MotanLaOale 1

10.08.2015, 10:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!