Cascaval pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2015 | 2605 vizualizari

 

Era comanda preferata la vagon restaurant sau la hotel la mic dejun. :))))))

 

INGREDIENTE

  • 400g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit.


Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm).


Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie.


Se pune faina si pesmetul in doua farfurii.


Se ia o felie de cascaval, se trece prin faina, prin ou, prin pesmet si se pune deoparte 2-3 minute sa se absoarba tot oul de catre pesmet.


Se da din nou prin ou si prin pesmet si se pun deoparte.


Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.


Se poate intampla sa mai curga cascavalul pe margini dar nu-i bai.


Se mananca calde, presarate cu piper, cu diverse garnituri sau salate.


Eu le-am mancat cu niste cartofi prajiti si castraveti acriti la soare, reci de la frigider.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

06.08.2015, 22:24

Este preferatul sotului meu!

Gicuta69 1

10.08.2015, 09:55

delicios!

MotanLaOale 1

10.08.2015, 10:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete sarate cu Ceva Fin de la Delaco