Crema de branza cu ciuperci

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 2631 vizualizari

 

Este bine sa va pregatiti astfel de creme, mai ales daca va plac branzeturile, sa le aveti la indemana la micul-dejun sau atunci cand va este foame si nu aveti alt preparat.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 5 linguri pline cu smantana de tara
  • 5 linguri lapte
  • 100 gr ciuperci la conserva
  • 4-5 foi de ceapa verde
  • 4 crengute marar verde
  • 1 lingura plina parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ierburi de provence
Portii: 400
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu ciuperci:

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper.

Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca.

Le tocam marunt cu cutitul.

Spalam foile de ceapa verde, le tocam marunt.

Mararul verde il maruntim si indepartam cozile.

Intr-un bol punem branza faramitata cu mana, smantana si le mixam.

Incorporam laptele, apoi adaugam ceapa verde, mararul si le amestecam cu o paleta.


Condimentam cu sare, piper, ierburile de provence.

La final adaugam ciupercile si parmezanul, le incorporam bine.


Se pune intr-o caserola, se da la frigider si se serveste cand doriti.

Este grozava dimineata, pe putina paine prajita si cu o cana de ceai langa, o cana de lapte, putin iaurt...

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

05.02.2016, 19:12

Multumesc Rahela

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:44

Rocsi 1

07.02.2016, 12:21

Elucu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de spanac cu cartofi
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

ieri la 09:17

Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty 6

ieri la 09:13

Coliva

de Rocsi 9

pe 02.03 la 19:11

Cotlete de porc la tava,reteta romaneasca veche

de Ksenya 5

pe 02.03 la 11:55

Tarta cu trei ardei tricolori si branzeturi

de RODIMUR 7

pe 01.03 la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu orez