Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2016 | 693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovleceii medii
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. smantana de gatit
  • 100 gr. branza topita cu gust gouda
  • 100 gr. branza tartinabila cu gust cheddar
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare dupa gust
  • 1 lingura marar verde proaspat tocat
  • piper negru macinat dupa gust
  • boabe de piper rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi:

Spalam dovleceii sub jet de apa rece, apoi ii taiem rondele de cel mult 1 cm grosime.


Incingem tigaia de tip grill, apoi asezam rondelele de dovlecei, presaram dupa gust sare si piper macinat, lasam sa se gateasca pe ambele parti uniform.


Pentru sosul de branzeturi punem smantana lichida intr-o craticioara la foc mic, adaugam branza cheddar si gouda, amestecam pana se omogenizeaza sosul.


Punem parmezanul ras, marar vede tocat, asezonam cu sare si piper dupa gust si servim sosul de branzeturi cu rondele de dovlecei.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:10

Ce bunatate~!

mirela0911 1

11.07.2016, 19:46

Ce bun trebuie sa fie!

RuxyRux 1

17.07.2016, 00:04

Imi plac mult Val....sosul e bun tare! Gand drag scumpo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati