Crema de branza cu ciuperci

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 1535 vizualizari

 

Este bine sa va pregatiti astfel de creme, mai ales daca va plac branzeturile, sa le aveti la indemana la micul-dejun sau atunci cand va este foame si nu aveti alt preparat.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 5 linguri pline cu smantana de tara
  • 5 linguri lapte
  • 100 gr ciuperci la conserva
  • 4-5 foi de ceapa verde
  • 4 crengute marar verde
  • 1 lingura plina parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ierburi de provence
Portii: 400
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu ciuperci:

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper.

Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca.

Le tocam marunt cu cutitul.

Spalam foile de ceapa verde, le tocam marunt.

Mararul verde il maruntim si indepartam cozile.

Intr-un bol punem branza faramitata cu mana, smantana si le mixam.

Incorporam laptele, apoi adaugam ceapa verde, mararul si le amestecam cu o paleta.


Condimentam cu sare, piper, ierburile de provence.

La final adaugam ciupercile si parmezanul, le incorporam bine.


Se pune intr-o caserola, se da la frigider si se serveste cand doriti.

Este grozava dimineata, pe putina paine prajita si cu o cana de ceai langa, o cana de lapte, putin iaurt...

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

05.02.2016, 19:12

Multumesc Rahela

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:44

Rocsi 1

07.02.2016, 12:21

Elucu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pita cu leurda la tigaie