Cremă de brânză cu mentă şi ton

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 751 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, rapid, uşor şi răcoros, numai bun pentru zilele de vară şi nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 250 g brânză proaspătă DELACO;
  • 2 conserve mici de ton în ulei de măsline;
  • 2-3 linguri cu smântână;
  • câteva frunze de mentă;
  • sare după gust.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de brânză cu mentă şi ton:

Într-un bol încăpător punem brânza si tonul (eu l-am pus cu tot cu ulei, dar dacă vreţi îl puteţi scurge de exces). Amestecăm şi dacă vi se pare compoziţia aspră putem adăuga smântână treptat.


Spălăm menta si tocăm mărunt câteva frunzuliţe. Le presăm uşor pentru a stimula secreţia uleiurilor volatile.


Le amestecăm în cremă.


Potrivim gustul cu sare şi servim cu pâine şi salată.



 

TIPS-URI

1

Cu această cremă putem umple roşioare, bărcuţe de ardei, torturi aperitiv etc.

2

Folosiţi doar frunzuliţe de mentă (nu şi tulpini) în funcţie de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de brânză cu mentă şi ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

delia64 1

05.09.2015, 09:56

am incercat si eu si tare buna este !!!

miki_a 1

05.09.2015, 10:39

Multumesc pentru incredere Delia! Ma bucur mult ca v-a placut!

mihaelar63 1

02.09.2017, 13:26

Suna incintant cu menta . Chiar am sa incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus