Crema de " branza" cu spanac

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 21 Noi 2010 | 4072 vizualizari

 

Are un gust deosebit si merita incercata....

 

INGREDIENTE

  • o mana de caju hidratat o ora in apa
  • o mana de spanac tocat marunt
  • o lingurita de zeama de lamaie
  • un praf de sare
  • un catel de usturoi
  • o lingura de pasta de susan( tahina, grozava pentru aportul de calciu)
  • o lingurita de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de " branza" cu spanac:

Se pune caju la blender, impreuna cu sarea, lamaia, pasta de susan, uleiul de masline, usturoiul...



se scoate crema din blender, se adauga peste spanacul tocat si se serveste cu incredere alaturi de o salata de rucola

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de " branza" cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

elena1988 1

11.02.2011, 21:11

adry88 1

08.05.2011, 11:31

monik80 1

18.03.2015, 22:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho