Crema de cacao pentru foi de napolitane

de axa99 in Prajituri, 18 Noi 2009 | 16474 vizualizari

Crema de cacao pentru foi de napolitane

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 1 paghet unt
  • 50 g cacao        
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cacao pentru foi de napolitane:

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cacao pentru foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu 1

18.11.2009, 20:54

si mama mea face o prajitura cu foi de napolitana cu aceasta crema, dar mai are ceva in plus, chiar o s-o rog sa o posteze. e foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu cremă de ciocolată