Crema de cacao pentru foi de napolitane

de axa99 in Prajituri, 18 Noi 2009 | 9384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 1 paghet unt
  • 50 g cacao        
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cacao pentru foi de napolitane:

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cacao pentru foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu

liana_geicu 1

18.11.2009, 20:54

si mama mea face o prajitura cu foi de napolitana cu aceasta crema, dar mai are ceva in plus, chiar o s-o rog sa o posteze. e foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!