Crema de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 16 Ian 2012 | 5933 vizualizari

COMENTARII (48)

bliss 1

17.01.2012, 11:58

aa, deci pana la urma galbenusurile se...fierb cum ar veni! mie nu imi plac chestiile crude si cu atat mai mult sa mananc oua crude )si d'aia cred ca atunci cand gasesc retete in care tre' sa spun oua crude incep sa ma stresez putin )))))))))
si asa prietena mea a facut tiramisu cu crema mascarpone in care of course se pun galbenusurile... crude si n-am stiut, am mancat, buun si acum cand as vrea sa fac si eu vad ca stau un pic pe ganduri )))))
ca oul are rolul lui nu e nici o indoiala, doar ca unii sunt mai sensibili )))))))

lia maria 1

17.01.2012, 12:08

mai are rost sa ma inarmez cu lingurita ? nu de alta dar la cata lume a ajuns la borcan inaintea mea nu cred ca a mai ramas ceva nici de lins da-pai de luat cu lingurita

Maria68 1

17.01.2012, 12:08

Yammy, super delicioasa

ela 1

17.01.2012, 12:13

sa ne aducem lingurita???dar nu mai bine polonicul??

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:20

buna,buna

diaconta 1

17.01.2012, 12:25

Bliss,sa stii ca fiecare are mofturile lui.Nici mie nu-mi place albusul crud in crema.Tocmai de aceea,la tiramisu,am facut crema de galbenusuri pe aburi si am adaugat doar frisca nu si albusurile e chestiune de gust si aproape orice reteta se poate adapta gusturilor personale

diaconta 1

17.01.2012, 12:26

Ela,polonicul n-o sa-ti incapa in borcan,dar dupa cum a scris in introducere,borcanu-i gol demult si crema doar o dulce ...amintire

Miha 1

17.01.2012, 13:35

Da, are dreptate Oana. Am vrut sa spun si eu asta in mesaj, dar a trebuit sa plec la scoala dupa copil.

Si eu ma feresc in general de retete care au oua crude, dar mai mult de cele cu albus crud.

Miha 1

17.01.2012, 14:31

Dia...Fecioara atenta la detalii ce-mi esti

aziz 1

17.01.2012, 16:20

valei cum poate sa arateeee!!!

Miha 1

17.01.2012, 16:53

alldaycooking 1

17.01.2012, 18:33

Minunata!

madi_marin 1

17.01.2012, 19:46

varianta perfecta pentru cremele de ciocolata din comert...

Gina_Cristina 1

17.01.2012, 20:26

ce bine suna

iry-gabriela 1

17.01.2012, 20:31

imi place

Angelina_Elena 1

17.01.2012, 21:46

imi place,arata tare bine

Miha 1

17.01.2012, 21:55

Multumesc fetelor!

miremirc 1

18.01.2012, 07:59

arata super !

Miha 1

19.01.2012, 11:45

multumesc!

- Andreea - 1

20.01.2012, 23:06

pot inlocui laptele condensat cu altceva?

Miha 1

21.01.2012, 11:17

Teoretic ar trebui sa poti, dar nu va mai fi la fel. Eu as inlocui cam asa: 5-6 linguri smantana pentru frisca, 2-3 linguri lapte, 1 lingura zahar si 1 lingura unt.

anomisana 1

22.01.2012, 12:12

Miha, borcanul ăsta este o bombă calorică. Şi este aşa bun, încât ar trebui porţie dublă să fiu sigură că mai ajunge şi în prăjitură.
Vin la el cu o felie de pâine şi o cană de lapte cald.

Miha 1

22.01.2012, 13:25

Te astept cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crema de mascarpone si ciocolata