Crema de naut cu paste

de micki in Mancare copii, 10 Feb 2010 | 5036 vizualizari

 

Fetitei mele ii place tare mult acest fel de mancare....sper sa placa si copilasilor vostri!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de naut fiert
  • 1/2 ceapa mica
  • un morcov
  • o bucatica de telina
  • paste de tip mic
  • sare(daca mai trebuie)
  • un pahar de supa
  • ulei de masline
  • parmezan(facultativ)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de naut cu paste:

Se fierbe nautul bine.


Se taie ceapa,morcovul si telina marunt si se pun la calit cu 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de apa.


Se mesteca des,iar dupa circa 5 minute se adauga si paharul de supa.Se mai lasa 5 minute apoi se adauga si nautul sa mai fiarba impreuna inca 10 minute circa.Nu se lasa pana scade de tot supa,daca mai trebuie se mai adauga putina


Intre timp se fierbe pasta in apa lejer sarata...


Dupa ce au fiert bine legumele se dau prin mixer pana se obtine o pasta nu prea tare,apoi se pune din nou in tigaie,se mai adauga si pastele fierte si se mai lasa 2-3 minute .


Se serveste cu parmezan ras deasupra!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de naut cu paste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Teo 1

11.02.2010, 23:57

asa mai pregatiti si pt. cei mici ; am cam uitat de ei ;

rivka 1

12.02.2010, 19:35

interesant

Adinacarla 1

13.02.2010, 20:15

As incerca si eu poate papa si mofturoasa mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui la cuptor