Crema de ricotta cu arahide

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2017 | 339 vizualizari

 

Daca va plac lactatele, aceasta reteta trebuie sa o incercati neaparat. Este o crema fina care poate fi folosita pentru a umple rosii, ardei sau castraveti si se poate servi pe un platou cu aperitive.
 
Aceasta crema tartinabila este ideala pentru a fi servita la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 100 gr mascarpone
  • 1/2 ceapa sau 1 fir de ceapa verde
  • putin marar verde
  • sare
  • o mana de arahide (aprox 50gr)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ricotta cu arahide:

Arahidele le-am tocat cu ajutorul unui cutit.


Ceapa am dat-o pe razatoarea mica.


Ricotta impreuna cu mascarponele si sarea le-am amestecat bine, gustati sa vedeti daca mai trebuie pusa sare. Adaugam ceapa razuita, arahidele tocate grosier si mararul verde tocat.


Omogenizam bine si aranjam intr-un bol sau punem in legume aceasta crema.




 

TIPS-URI

1

se poate folosi branza de vaci, nu foarte uscata sau branza quark

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ricotta cu arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras Diana 1

19.01.2017, 22:29

noiinbucatarie 1

20.01.2017, 19:25

-Marius- 1

20.01.2017, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu bacon si cascaval