Crema de zahar ars

de AdriiAdi in Dulciuri, 3 Mar 2013 | 6672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1250 ml lapte
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 200 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Prepari zaharul ars intr o tigaie de teflon pana devine maroniu. Iei o forma si tapetezi marginile acesteia cu zaharul ars (operatiune care se desfasoara mai repede) si lasi sa se racoreasca.

Intre timp bati cele 10 oua cu zaharul pudra pana obtii o spuma si adaugi laptele putin cate putin pana la sfarsit. Peste vasul cu zahar ars pui ouale batute cu lapte si zahar pudra. Iei vasul si il pui in alt vas cu apa calda si il bagi la cuptor. In prima faza mergi cu cuptorul la o temperatura mica si apoi cresti pana la 265 de grade timp de o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars