Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

de AlexTeacher in Dulciuri, 3 Mar 2015 | 4463 vizualizari

 

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita introducere si este perfecta pentru cei care sunt la inceput de drum. Merge de minune cu fructe proaspete. Nu uitati, prezentarea e totul si...tot ce faceti in bucatarie, sa faceti cu dragoste !

 

INGREDIENTE

    • Oua – 10 buc
    • Lapte - 1 litru
    • Zahar – 200 g
    • Esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu):



  • Intr-un bol mare spargem cele 10 oua pe care le vom mixa bine




  • Adaugam 100g de zahar si amestecam pana se va topi




  • Punem un varf de sare, laptele, esenta de vanilie si vom continua sa amestecam




  • Intr-o craticioara mica vom topi restul de zahar la foc mic




  • Dupa ce s-a topit zaharul se ia vasul pe care doriti sa-l introduceti la cuptor si adauga zaharul topit si compozitia de mai sus




  • Introducem in cuptorul incins in prealabil la 165 de grade pentru aproximativ 35 de minute




  • Se serveste rece !



    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

monik80 1

18.03.2015, 19:31

buun

Bya Ralu 1

26.07.2016, 20:10

Criss 1

27.07.2016, 08:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru MAMA