Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

de AlexTeacher in Dulciuri, 3 Mar 2015 | 4087 vizualizari

 

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita introducere si este perfecta pentru cei care sunt la inceput de drum. Merge de minune cu fructe proaspete. Nu uitati, prezentarea e totul si...tot ce faceti in bucatarie, sa faceti cu dragoste !

 

INGREDIENTE

    • Oua – 10 buc
    • Lapte - 1 litru
    • Zahar – 200 g
    • Esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu):



  • Intr-un bol mare spargem cele 10 oua pe care le vom mixa bine




  • Adaugam 100g de zahar si amestecam pana se va topi




  • Punem un varf de sare, laptele, esenta de vanilie si vom continua sa amestecam




  • Intr-o craticioara mica vom topi restul de zahar la foc mic




  • Dupa ce s-a topit zaharul se ia vasul pe care doriti sa-l introduceti la cuptor si adauga zaharul topit si compozitia de mai sus




  • Introducem in cuptorul incins in prealabil la 165 de grade pentru aproximativ 35 de minute




  • Se serveste rece !



    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

monik80 1

18.03.2015, 19:31

buun

Bya Ralu 1

26.07.2016, 20:10

Criss 1

27.07.2016, 08:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere turnata