Pandispan cu branza si fructe

de alldaycooking in Dulciuri, 7 Feb 2013 | 4203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza dulce
  • 200 gr smantana
  • 200 gr + 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 4 oua
  • 10 linguri zahar brun
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • putin extract de lamaie
  • 10 gr praf de copt
  • 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura ulei
  • 60 gr afine congelate
  • 30 gr coacaze rosii congelate
  • Decor: zahar praf afine coacaze rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza si fructe:

Am amestecat branza dulce cu smantana si zahar brun si am mixat pentru a obtine o crema fina. Am adaugat pe rand ouale si am mixat pentru incorporarea fiecaruia. Am adaugat apoi extractul de vanilie si lamaie, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, grisul si faina si am amestecat bine. Fructele congelate le-am pus intr-o punga impreuna cu cele 2 linguri de faina, am legat punga si am scuturat-o pentru a acoperi fructele cu faina. Am adaugat continutul pungii la coca de mai sus si am amestecat cu grija pentru a incorpora fructele in compozitie. Am uns o tava de copt rotunda cu putin ulei si am turnat compozitia rezultata. Am copt prajitura la 180 grade Celsius pana cand s-a rumenit frumos. Am pudrat cu zahar praf si am decorat cu afine si coacaze rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

Cris2711 1

08.02.2013, 12:00

vai ce bunatate Nicol

ela 1

25.02.2013, 23:26

garantat bun,am facut proba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza si caramel