Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

de AlexTeacher in Dulciuri, 3 Mar 2015 | 9053 vizualizari

 

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita introducere si este perfecta pentru cei care sunt la inceput de drum. Merge de minune cu fructe proaspete. Nu uitati, prezentarea e totul si...tot ce faceti in bucatarie, sa faceti cu dragoste !

 

INGREDIENTE

    • Oua – 10 buc
    • Lapte - 1 litru
    • Zahar – 200 g
    • Esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu):

  • Intr-un bol mare spargem cele 10 oua pe care le vom mixa bine

  • Adaugam 100g de zahar si amestecam pana se va topi

  • Punem un varf de sare, laptele, esenta de vanilie si vom continua sa amestecam

  • Intr-o craticioara mica vom topi restul de zahar la foc mic

  • Dupa ce s-a topit zaharul se ia vasul pe care doriti sa-l introduceti la cuptor si adauga zaharul topit si compozitia de mai sus

  • Introducem in cuptorul incins in prealabil la 165 de grade pentru aproximativ 35 de minute

  • Se serveste rece !

     

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Kodrit kadir