Creme ole cu capsuni in foietaj.

de dicarmencitta1957 in Prajituri, 25 Mai 2010 | 4600 vizualizari

 

Aceasta impletita cu capsuni,am luat-o de aici de pe Bucataras,sincer nu mai stiu a cui era reteta,dar tare mi-a placut.Am cautat-o,dar nu am mai gasit-o sau poate nu am avut rabdare sa o caut.A iesit un deliciu de prajitura cu capsuni si crema de vanilie.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj de placinta(1 kg-2 foi).
  • 2 plicuri de creme ole cu gust de vanilie
  • .1 kg de capsuni.
  • 500 ml lapte(pentru creme ole)
  • .zahar brun pentru capsuni.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme ole cu capsuni in foietaj.:

Curatam capsunile si le spalam bine,apoi le lasam cu zahar brun,intr-un castron.Am pus cateva linguri generoase de zahar brun.Separat facem creme ole conform cu indicatiile de pe plic.Eu am pus 500 ml de lapte la doua plicuri de creme ole.In instructiuni spun ca se pun 400 ml lapte la 1 plic, dar mi se pare foarte mult lapte,asa ca am pus 500 ml la 2 plicuri.Pregatim foietajul de placinta,il taiem ca pentru o impletitura,lasand pe mijloc un spatiu cam de 10 cm pentru crema ole si capsuni.Punem intai crema de vanilie si apoi capsunile scurse de zeama care au lasat-o de la zahar,dupa care trecem la impletirea aluatului.Bagam tava la cuptor pentru 50 sau 60 de minute.Eu de obicei fac testul cu scobitoarea,dar se vede si cand este gata,pentru ca se rumeneste si miroase super cand se coace.Am servit-o cu doua cupe de inghetata de cacao cu vanilie.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme ole cu capsuni in foietaj." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ina 1

25.05.2010, 21:28

Teo 1

25.05.2010, 22:16

stransa, nestransa mie imi place , mor de pofta !

dicarmencitta1957 1

26.05.2010, 11:47

Multumesc draga Teote astept la o impletita cu capsuni.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura lapte de pasare cu capsuni