Cremisimo

de Camelia_Viorica in Prajituri, 12 Apr 2014 | 7524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • - 9 albusuri
  • - 14 linguri zahar
  • - 6 linguri faina
  • - 1 praf de copt
  • CREMA:
  • - 9 galbenusuri
  • - 5 linguri zahar
  • - 2 plicuri budinca vanilie
  • - 800 ml lapte
  • - 250 gr unt
  • - 200 gr zahar praf
  • - 2 linguri cacao
  • DECOR:
  • - o cutie de frisca
  • - bombonele de ciocolata sau ciocolata razalita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremisimo:

Blat: se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul, faina si praful de copt .


Crema: galbenusurile si zaharul se amesteca bine, apoi se pune laptele si cele doua budinci de vanilie si se fierb. Untul se pune intr-un bol de plastic si se freaca cu zaharul, apoi se amesteca cu crema rece.


Crema se imparte in doua, in cealalta jumatate se adauga cele doua linguri de cacao. Se intind peste blat cele doua creme si deasupra se pune frisca, apoi se razaleste ciocolata sau se pot pune bilute pentru prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremisimo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Pushaa 1

12.04.2014, 13:14

Bya Ralu 1

12.04.2014, 15:37

Rocsi 1

12.04.2014, 20:11

Ce buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu nuca, ciocolata si visine