Cremsnit

de divainbucatarie in Prajituri, 10 Noi 2010 | 10255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 2 pachete budinca de vanilie
  • 4 linguri de faina
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1/2 pachet de unt
  • 2 foi de cremsnit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit:

Pentru a face crema in primul rand amestecam zaharul cu ouale pana se dizolva zaharul. Intr-o cana dizolvam praful de budinca si faina cu putin lapte, apoi le turnam peste amestecul de oua cu zahar. Trebuie sa obtinem o o compozitie destul de lichida, nu prea groasa. Punem restul de lapte la foc mic si cand da in clocot turnam compozitia lichida peste lapte. Lasam sa fiarba amestecand continuu, pentru a nu se lipi, pana compozitia se ingroasa si devine o crema groasa si lucioasa. In acest moment luam de pe foc si adaugam imediat cele 2 pachete de zahar vanilat si untul. Lasam sa se raceasca si intindem crema intre cele 2 foi de aluat. Tapetam cu putin zahar pudra si dam la frigider pentru minim 2 ore. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

10.11.2010, 18:21

este foarte usor de facut! eu m-am temut ca nu o sa imi iasa crema, dar urmand instructiunile nu ai cum sa gresesti! in plus, stii ce pui in ea...

kamy 1

11.11.2010, 00:10

5f

RuxyRux 1

14.11.2010, 21:51

Excelent

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide