Crenvusti in aluat

de georgiana24 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2013 | 8642 vizualizari

 

este ceva rapid si simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 lingurite praf de copt
  • o cana de lapte
  • un praf de sare
  • 15 crenvusti
  • 100 gr de cascaval
  • 1 ou pentru uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se cerne faina si se toarna intr-un vas,peste ea se adauga sarea,oualele,praful de copt si laptele caldut.Se amesteca toate foarte bine pana se formeaza un aluat ca pentru gogosi.

Se intinde o foaie suptire,se taie cremvustii pe lungime dar nu de tot sa nu se desfaca in doua doar un pic si se pune inauntrul lor cascaval feliute se inchid si se invelesc intr-n strat de aluat,se inchid bine pt a nu curge cascavalul cand se topeste si se unge cu oua.

Se baga la cuptor pentru 20de min la 180C.Aceasta reteta se poate face si cu cascaval,carnati de casa,cabanos.ciuperci etc.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

georgiana24 1

16.01.2013, 17:06

pai sunt in vizita la sotul meu in anglia si nu am avut in casa foietas si nici nu aveam chef sa ies sa cumpar imi trebuia cam 2 ore sa ma duc sa caut si sa ma intorc si asa am hotarat sa fac aluat de casa.ma bucur ca mi-a iesit si ca va place

Sim0na 1

17.01.2013, 21:46

tare bun trebuie sa fie..

Bunica 1

17.02.2013, 00:19

tare buni!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj