Creveti cu piper proaspat in stil cambogian

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 13 Dec 2014 | 2220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame creveti
  • 1 lingura ulei
  • 1 bucata mica de ghimbir, curatata si rasa
  • 4 catei de usturoi, feliati
  • 3 ciorchini de piper verde proaspat
  • 4 frunze de lime, taite fasii
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 rosie mare, taiata cuburi
  • frunze de coriandru proaspat
  • sucul de la 1 lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu piper proaspat in stil cambogian:

Intr-un wok, se incalzeste uleiul la foc mare si se adauga usturoiul si ghimbirul. Se gatesc jumatate de minut. Se adauga crevetii, piperul si frunzele de lime. Se amesteca bine.


Cand crevetii incep sa-si schimbe culoarea, se adauga sosul de soia si cel de peste si se gatesc pana cand crevetii devin roz.


Se adauga rosia si frunzele de coriandru. La final se adauga sosul de lime.


In mod traditional, crevetii se consuma in acelasi timp cu bobitele de piper pentru a curata palatul.


Boabele de piper au un gust citric, foarte placut.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu piper proaspat in stil cambogian" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simona72 1

13.12.2014, 14:34

ma omori cu retetele tale Adriana!

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:56

Astia sunt preferații mei

babi5 1

14.12.2014, 15:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos de lamaie