Creveti in lapte de cocos

de Bya Ralu in Fructe de mare, 8 Mar 2017 | 469 vizualizari

 

M-am inspirat de aici: https://www.bucataras.ro/retete/creveti-la-tigaie-cu-lapte-de-cocos-78003.html

 

INGREDIENTE

  • creveti
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • 2 buc usturoi
  • patrunjel proaspat
  • curcuma/piper
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in lapte de cocos:

Crevetii se curata bine de coada, cap, coaja de deasupra, se clatesc sub apa rece si se lasa la scurs.


Se pun intr-un castron cu ulei de masline, piper si frunze de busuioc. Lasam la frigider cateva ore.


Punem marinada si crevetii intr-o tigaie wok, lasam sa se patrunda putin pe ambele parti, punem usturoiul strivit.


Se stinge cu vinul alb, se lasa pana se evapora alcoolul, dupa care pune laptele de cocos si patrunjelul tocat marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

08.03.2017, 17:49

multumesc oana

Bya Ralu 1

08.03.2017, 17:49

da cleme

Bya Ralu 1

08.03.2017, 17:49

noiinbucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sparanghel si ciuperci sote