Creveti saltati

de lilik in Fructe de mare, 14 Dec 2010 | 3016 vizualizari

 

sincer nu stiam sa le zic altfel,dar sunt f gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de creveti in crusta
  • cateva linguri de ulei de masline(6-7)

pt sos:

  • 7 linguri de ulei de masline
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti saltati:

spalam crevetii si ii lasam sa se scurga cateva minute.


pregatim sosul :


punem intr-un castronel uleiul,sucul de lamaie,usturoiul taiat feliutze si patrunjelul tocat si batem bine cu o furculita pana se face ca o crema.


punem intr-o tigaie ulei la incins si punem crevetii pe care ii vom lasa cca 15 min saltindu-i(intorcandu-i )pe toate partile.


cand sunt gata stingem focul si turnam peste ei sosul.


amestecam si servim.


Sunt de preferat cei in crusta apoi fiecare ii curata ,deoarece isi pastreaza mai bine gustul,aroma.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti saltati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

14.01.2011, 10:33

deliciosi

elena1988 1

11.02.2011, 15:32

adry88 1

22.05.2011, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Platou de creveti si scoici