Crinkles cu ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mai 2015 | 971 vizualizari

 

Crinkles = fursecuri crocante la exterior si pufoase la interior

 

INGREDIENTE

  • 140 g de ciocolata 50% cacao
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 70 g zahar
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 180 g de faina
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crinkles cu ciocolata:

Ciocolata rupta in bucati o topim la foc mic impreuna cu untul.

Mixam ouale cu zaharul pana ce devin spumoase.

Adaugam apoi ciocolata topita si mixam pana la omogenizare completa.

Punem faina amestecata cu praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat. Omogenizam.


Dam la frigider pentru cel putin 1 ora.

Luam cate o lingurita din compozitie si modelam o bila pe care o vom tavali bine de tot prin zaharul pudra. Asezam fiecare bila in tava, pe o hartie de copt, la distanta una de alta.


Verificati ca sunt bine tavalite prin zaharul pudra, daca mai trebuie adaugati un pic deasupra.

Dam la cuptor la 165°C pentru 12 minute maximum.


Trebuie sa fie crocante la exterior si pufoase la interior.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

12 minute maximum la cuptor

2

se conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crinkles cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

18.05.2015, 22:28

mirela0911 1

19.05.2015, 12:59

Ce buni sunt!

Rocsi 1

19.05.2015, 21:05

Ador aceste frusecuri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si ciocolata