Crochete cu dovlecei

de Rocsi in Mancaruri de legume, 24 Iul 2012 | 7778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 gr cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar uscat(daca aveti verde e mai bun)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete cu dovlecei:

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Luam cate putin din dovlecelul ras intre maini si il stoarcem bine de zeama ce au lasat-o. Cascavalul il radem si il punem peste dovlecei. Ouale le batem spuma, apoi le turnam peste dovleac impreuna cu faina, mararul, sare si piper dupa gust. Usturoiul il curatam, il pisam si il adaugam si pe el. Amestecam bine intreaga compozitie.


Ungem o tava cu margarina si asezam hartie de copt. Luam cate putina compozitie si o modelam ca niste degete mai groase. Le asezam in tava cu putin spatiu intre ele.


Introducem tava in cuptorul incins. Lasam crochetele pana prind o culoare maronie, dar nu prea inchise ca le ardeti. Cand sunt gata le scoateti la racorit.


Pot fi servite atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

24.07.2012, 23:49

Miha bine ai revenit

CookieMonster 1

29.03.2013, 13:26

ce frumoase ti-au iesit

Rocsi 1

29.03.2013, 18:56

Multumesc Cookie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptorul cu microunde