Crochete cu peste

de Rocsi in Peste, 18 Oct 2019 | 2970 vizualizari

 

Crochetele de peste sunt din categoria retetelor simplu, rapid si foarte bun. Puteti folosi file de peste crud sau peste din conserva cum am folosit eu, este alegerea voastra sau depinde de ce aveti la indemana in acel moment. Compozitia se face imediat, crochetele rezultate sunt foarte bune: crocante la exterior, usor moi in interior, adica exact asa cum trebuie sa fie.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva file de hering in ulei
  • 1 cartof potrivit
  • 1 morcov
  • 5-6 fire patrunjel verde
  • 1 ou
  • 1 lingura cu varf parmezan
  • 1 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete cu peste:

Cartoful il curatati, il dati pe razatoarea mica, apoi il scurgeti bine intre maini. Morcovul il decojiti si il dati pe razatoarea mica. Desfaceti conserva cu peste, o scurgeti foarte bine de ulei, faramitati bucatile de peste cu o furculita. Usturoiul il curatati si il pisati. Patrunjelul verde il tocati marunt. Amestecati intr-un vas cartoful, usturoiul, morcovul si pestele. Adaugati oul, parmezanul, condimentele pentru peste, sare, piper, apoi si patrunjelul tocat. La final puneti faina si amestecati bine. Pe o farfurie puneti niste pesmet. Luati bucatele din compozitie, formati niste crochete lunguiete, apoi le tavaliti prin pesmet. Le asezati pe un tocator, pana le terminati pe toate de modelat. Intr-o tigaie incingeti ulei, dar nu foarte mult, nu este nevoie sa se scufunde in ulei. Focul il reglati sa fie potrivit spre mic. Puneti crochetele si le rumeniti pe ambele parti. Le scoateti cu o paleta, pe o farfurie pe care asezati doua servetele de bucatarie. Le lasati putin sa se racoreasca, apoi le puteti servi. Merg foarte bine cu dulceata de ardei iuti, un sos de usturoi sau de ce nu, cu ketchup de casa.  Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sardine marinate