Crochete de peste cu legume

de Oana in Salau, 23 Sep 2009 | 7728 vizualizari

 

Sunt delicioase si pe placul baietilor mei!

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste dezosat (salau)
  • un morcov mic
  • o ceapa mica
  • un cartof mic
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu pesmet
  • un ou
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • Plus:
  • 3 linguri cu pesmet
  • o lingurita boia dulce
  • o lingurita marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de peste cu legume:

Pestele se spala si se pune la fiert, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se clateste apoi bine de spuma si se lasa la racit. Se alege carnea de pe oase, apoi se amesteca cu morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul date pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper si marar uscat. Se adauga oul si pesmetul si se omogenizeaza bine. Cu mana umeda se formeaza crochetele si se tavalesc prin pesmet amestecat cu boia si marar uscat. Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe un servet absorbant.


Se pot servi cu salata verde sau cu un sos tzatziki. Noi am mancat cu piure :)

 

TIPS-URI

1

Pot fi facute si sub forma de chiftelute si se pot adauga legume sau verdeata dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Oana 1

01.10.2009, 11:20

Dany, merge orice peste file, sa nu muncesti sa alegi oasele. Insa despre pangasius am auzit numai lucruri rele...asa ca noi nu consumam...Eu iau in special salau sau somon.

Lorra 1

03.04.2012, 00:50

Arata atat de bine
Dany...nici eu nu-ti recomand pangasius, nu doar ca am auzit de rau despre el dar nici gustul nu este formidabil, ramane gras, sleios si mereu a avut un gust de ranced.
Noi nu mai consumam acest peste.
Preferatul meu este fileul de cod.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
File de salau aromat