Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
V-am spus despre beneficiile orezului negru,dar despre cat de bun este,mi se pare ca nu v-am spus;are un gust aparte fata de orezul alb!
Pieptul dezosat, fara piele,taiat in suvite lungi groase de 1 deget,condimentate,le trecem prin faina,ou batut,pesmet,le prajim in ulei incins si le scoatem pe prosoape de hartie apoi le lasam acoperite;
Intr-un vas mic,punem la fiert orezul care a stat la umflat 5ore(am uitat sa-l pun de seara!!) impreuna cu 3cesti de apa,ceapa curatate si taiata in sferturi,unt si sare;dupa ce a scazut,adaugam porumbul,mazarea,mai potrivim de gust si mai lasam pe foc pana scade bine.
Servim pe platou o insula de orez iar alaturi crochetele si salata verde.
1
ca sa nu amestecam mereu in orez sa nu se arda,va sfatuiesc sa-l puneti la cuptor la foc mic
2
crochetele se pot face si la cuptor in tava cu hartie de copt
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult