Crochete din carne de pui si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2012 | 3632 vizualizari

 

Gaby, am furat ideea de la tine:-* Crochetele s-au epuizat instant:D.

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 500g,
  • ou 1 bucata,
  • paine veche de 2 zile 2 felii,
  • cascaval Delaco ras 50 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • usturoi 2 catei,
  • marar proaspat,
  • faina alba de grau 1 lingura,
  • pesmet auriu,
  • seminte de in,
  • ulei de floarea soarelui 300 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete din carne de pui si cascaval:

Painea se pune la inmuiat in apa rece, cca. 5 minute, apoi se stoarce de apa si se adauga la carnea tocata de pui. Usturoiul se curata s se preseaza deasemenea peste amestecul de carne. Peste amestecul de carne se adauga oul, cascavalul ras, faina si mararul tocat marunt, amestecandu/se bine pana se inglobeaza toate ingredientele. Se asezoneaza de sare, piper boia, apoi se iau bucati din amestecul de carne si se tavalesc prin pesmet, seminte de in,  apoi se pun la prajit in ulei fierbinte. Dupa ce s-au reumenit pe toate partile, se scot intr/o strecuratoare ptr a se scurge surplusul de ulei. Crochetele se servesc fierbinti cu sos de chilli sau salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (35)

Panacris 1

23.09.2012, 18:45

Multumesc ptr aprecieri!

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:41

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor