Crostoli

de Corinuta in Dulciuri, 2 Dec 2012 | 2215 vizualizari

 

Daca n-aveti ce face intr-o dupa-amiaza si aveti pe-acasa niste faina si niste frisca...a da si ulei, atunci purcedeti de faceti minunatii d-astea....o sa dispara cat ai clipi de pe farfurii, ca nu te mai saturi de ele. Vinovata-i


Miha

, ca m-am impiedicat de reteta ei astazi :))

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida (vegetala)
  • 250-270 g faina
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Foaaaaarte simplu: se amesteca frisca cu faina, se framanta bine, se intinde o foaie subtire, dupa care va jucati cu pintenul putin.....taiati aluatul in forme.

Se incinge ulei cam de doua degete intr-o cratita si se prajesc minunile, nu mult, cat sa se rumeneasca, apoi se scot pe servetele de hartie sa se scurga de ulei. Acuma, daca va puteti abtine, nu le gustati in faza asta, ca nu se prajesc pe cum le-ai manca:))

Se pudreaza cu zahar praf, dupa ce s-au racit, se pozeaza si gata!

Pofta sa aveti, desi nu va trebuie, ca le mananci si cand esti satul de plesnesti, cu aceeasi pofta!

Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Crostoli-0
Crostoli-1
Crostoli-2
Crostoli-3

COMENTARII (23)

Valclaudia

Valclaudia 1

16.11.2013, 14:51

am facut si eu azi. Dupa reteta ta Grozave!!

Corinuta

Corinuta 1

16.11.2013, 15:06

Multumesc Clau! Si eu am facut de multe ori, se mananca la foc automat, nu prea raman pe a doua zi!

Cris2711

Cris2711 1

16.11.2013, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!