Crutoane picante sau Kubeti

de diana_k in Piine, 22 Apr 2013 | 9479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine veche,
  • ulei de masline,
  • boia,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • usturoi praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane picante sau Kubeti:

Painea de preferinta mai uscata de 2 zile, se taie cubulete mici de 1 cm. Se aseaza cubuletele de paine in tava si se stropesc cu ulei de masline, se presara condimentele si se amesteca usor cu mainile. Se pune tava in cuptor pana se rumenesc crutoanele si devin aurii, pentru aproximativ 15 minute. Se intorc de 2-3 ori.


Aatentie ! Nu le lasati nesupravegeate pentru ca se ard foarte repede.


Sunt delicioase servite la orice supa crema sau pur si simplu se rontaiesc ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane picante sau Kubeti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

22.04.2013, 11:45

Vin la rontait la ele

Zamfira 1

22.04.2013, 16:10

Bya Ralu 1

13.05.2013, 14:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Crutoane (pentru supe sau salate)