Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta reteta am invatat-o de la bunica. Sper sa va placa! :)
Drojdia o amestecam cu 2 linguri de zahar, se adauga laptele si lasam la loc caldut pana se umfla si apar bule la suprafata.
Intr-un vas amestecam faina, untura, galbenusul, sarea si drojdia umflata, framantam bine. Lasam sa odihneasca 30 de minute, apoi intindem la o grosime de un deget. Am taiat aluatul in fasii dreptunghiulare pe care le-am crestat la mijloc. Unul din capete l-am trecut prin crestatura.
In ulei bine incins se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti.
Servim cu zahar pudra si dulceata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult