ouale cu putina sare le bati cu zahar pana-si dubleaza volumul si are un aspect spumos;
adaugi ulei cate putin,iaurt,cocos,siropul,vanilia si la urma faina amestecata cu praful de copt;
in tava cu hartie de copt,pe fundul ei pui ciocolata taiata cubulete,deasupra aluatul si dai la cuptor 30-40min;
dupa ce s-a racit o rastorni,scoti cu grija hartia si o tai.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro