Cuburi de porc picante

de ANCA in Porc, 15 Mai 2010 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 3 cartofi
  • 1-2 vinete
  • 1 morcov
  • o cana masline naturale, rosii
  • 150 ml vin rosu sec
  • chilli sos/pimento/pasta chilli
  • piper mozaic
  • cimbru
  • condimente ptr carne de porc
  • o lingura pasta de rosii
  • usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de porc picante:

Muschiul de porc il taiem cuburi, le asezam intr-o tava mai inalta, adaugam cimbru si condimente pt carne de porc, putin chilli sau pimento, dupa preferinta, rasnim piper mozaic.


Punem vinul peste carne si dam la cuptor cca 30 min, acoperind tava cu capac sau folie de aluminiu.


Adaugam cartofii, morcovul si vinetele cubulete, maslinele si lasam la cuptor pana sunt aproape gata. Spre final, dezlegam pasta de rosii in putina apa, adaugam usturoiul pisat, punem sosul in tava si mai lasam cateva minute la cuptor.


Presaram patrunjel proaspat deasupra si servim cu salata de orice fel sau muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de porc picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

15.05.2010, 17:37

Wow, ce bunatate ! E o mancare super carne cu multe legume.

ANCA 1

15.05.2010, 19:40

multumesc

gaby_duceag 1

15.05.2010, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean