Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan

de naomy in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2012 | 5469 vizualizari

 

Aceasta reteta a fost o inspiratie de moment datorita faptului ca vroiam sa fac altceva ,mereu mi se intampla :))si cum vroiam ceva bun ,repede si nou ,.IATA aceasta reteta minunata .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 3 crenvusti de curcan mari (OscarMayer)
  • 130 cascaval ras
  • 70 gr crema de branza de orice tip
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • 2 linguri iaurt grecesc dulce
  • sare dupa gust
  • o jumatate de lingurita de busuioc
  • piper asortat recent macinat uscat
  • un vf cutit usturoi praf
  • oregano dupa preferinta (eu nu am pus )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan:

Inainte de toate pregatim tava de la cuptor , pe care o tapetam cu hartie de copt .Separat pregatim foietajul pe care il intindem un pic ca sa nu fie tocmai asa de gros. Dupa cum observati in imagini am tocat pe rand toate ingredientele ,am adaugat condimentele ,crema de branza iaurtul ,si am amestecat bine . Foaia de foietaj bine intinsa am uns-o cu ketchup si peste am asternut compozitia uniform peste toata foaia ,am rasucit frumos si am taiat foietajul umplut in forma de cuibulete ,pe care le-am asezat pe tava ,le-am dat la cuptorul incins la 170 grade 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

DIANA B 1

16.02.2012, 15:13

Bun si frumos

naomy 1

16.02.2012, 17:33

multumesc onesta

prohorez68 1

31.10.2013, 14:32

minunat!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Mozzarella de casa