Cuiburi cu oua in vas roman

de adnia in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 2877 vizualizari

 

Iata o reteta simpla si delicioasa pt micul dejun. Prepararea ei nu necesita mult timp si nici efort, unde mai pui ca e si mai sanatos, uale nefiind prajite in ulei.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sunca presata (cateva cubulete)
  • unt topit/ulei pt. uns tava
  • putina branza rasa/cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu oua in vas roman:

Acestea fiind spuse, mi-am pregatit vasul de oua (care fusese scufundat in apa aprox. 30 min.) si l-am pensulat cu unt topit (se poate folosi si ulei), ca sa nu se prinda ouale. Apoi am adaugat repede ouale, cateva cubulete de sunca si putina telemea (cateodata pun cascaval, dar acum nu mai aveam) si le-am bagat repede in cuptorul rece, am pornit focul la minim si le-am lasat sa stea cuminti 10-15 minute pana s-au copt. Dupa care au fost gata de servire.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu oua in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lau 1

26.01.2013, 14:09

faine

Panacris 1

28.01.2013, 08:33

Bună idee! Am uitat și eu de el! Trebuie să-l scot de la ”naftalină” !

Bucataras 1

23.03.2013, 21:28

n am mai vazut astfel de vas, dar imi iau daca gasesc

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pungute cu surprize