Budinca de conopida

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 1568 vizualizari

 

Ceva rapid si foarte gustos, ce spuneti? :D

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica oparita
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2/3 oua ( eu mai aveam doar doua :)) )
  • 200 g telemea de vaca maruntita ( eu am zdrobit-o cu furculita)
  • 100 g mozzarella taiata cubulete
  • 4 felii de costita afumata
  • sare+piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem conopida, oparita in prealabil, in bucatele si o punem peste compozitia de mai sus impreuna cu telemeaua, costita, jumatate din mozzarella, sare si piper dupa gust (atentie la sare pentru ca am pus putina si in compozitia de oua si depinde si de cat de sarata e telemeaua, eu nu am mai adaugat sare) si amestecam bine.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( eu am folosit cea de cozonac care e destul de mare ), punem desupra restul de mozzarella si o dam la 180/190 de grade pana cand se rumeneste frumos. O lasam sa se racoreasca si o servim! Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

02.06.2015, 10:23

raluca95 1

02.06.2015, 11:10

mirela0911 1

02.06.2015, 13:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu rosii la cuptor