Cuiburi la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 2500 vizualizari

 

Aseara vroiam sa fac ceva insa a iesit altceva :) ... A trebuit sa improvizez insa ce a iesit a fost foarte bun.Chiar daca aspectul pozelor mele nu e super,va asigur ca la gust e bun tare.
Cantitatile nu le-am specificat deoarce eu am pus dupa ochi cum s-ar zice...Depinde de cite persoane sunt la masa,marimea tavii...

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • parmezan
  • kaizer
  • porumb dulce din conserva
  • mozzarella
  • sare
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si facem un pireu adaugind unt,lapte,parmezan si sare dupa gust.

Separat intr-o tigaie cu putin ulei calim bine kaizerul taiat cubulete impreuna cu porumbul dulce.

Intr-o tava de cuptor punem un strat de pireu.Cu ajutorul unui polonic presam pireul incit sa obtinem niste cuiburi.Acestea le umplem cu amestecul de kaizer si porumb.Iar deasupra (unde dorim) punem si mozzarella taiata cubulete.Presaram apoi marar.

Dam la cuptor la temperatura maxima pina cind mozzarella se topeste putin.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana