Cuiburi la cuptor

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 1064 vizualizari

 

Aseara vroiam sa fac ceva insa a iesit altceva :) ... A trebuit sa improvizez insa ce a iesit a fost foarte bun.Chiar daca aspectul pozelor mele nu e super,va asigur ca la gust e bun tare.
Cantitatile nu le-am specificat deoarce eu am pus dupa ochi cum s-ar zice...Depinde de cite persoane sunt la masa,marimea tavii...

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • parmezan
  • kaizer
  • porumb dulce din conserva
  • mozzarella
  • sare
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si facem un pireu adaugind unt,lapte,parmezan si sare dupa gust.


Separat intr-o tigaie cu putin ulei calim bine kaizerul taiat cubulete impreuna cu porumbul dulce.


Intr-o tava de cuptor punem un strat de pireu.Cu ajutorul unui polonic presam pireul incit sa obtinem niste cuiburi.Acestea le umplem cu amestecul de kaizer si porumb.Iar deasupra (unde dorim) punem si mozzarella taiata cubulete.Presaram apoi marar.


Dam la cuptor la temperatura maxima pina cind mozzarella se topeste putin.


Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

merisor 1

09.01.2013, 16:54

ianculubita 1

09.01.2013, 17:37

Rocsi 1

09.01.2013, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Hasselback