Cuibusor de oua

de ela in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 3839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10oua,
  • 200gr pate conserva,
  • 1castravete,
  • 1felie parizer,
  • 500ml ulei,
  • 1lingura smantana,
  • 1lingura iaurt,
  • 1lingura sos remulade,
  • sare,
  • piper,
  • ardei si masline pentru decor,
  • 1galbenus de ou,
  • 1lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibusor de oua:

Ouale se fierb bine 15minute,se lasa sa se raceasca si se curata coaja.Se taie fundul fiecarui ou si se scoate cu grija galbenusul.Se face o maioneza dintr-un galbenus de ou crud cu 3galbenusuri fierte sfaramate bine in prealabil,ulei,sare,piper si mustar la care se adauga la sfarsit smantana,iaurtul si putin suc de lamaie.Se pastreaza cateva linguri de maioneza pentru ornat iar restul se amesteca cu pateul,parizerul taiat foarte marunt,castravetele murat maruntit si sosul ramoulade.


Cu o lingurita mica de cafea se umple fiecare ou cu grija si se pune pun pe un platou cu partea taiata in jos.Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale.Se orneaza dupa gust cu masline,ardei,castaveti murati sau se intercaleaza cu galbenusurile ramase

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibusor de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

04.03.2010, 11:23

frumos si delicios................

ela 1

04.03.2010, 12:16

multumesc

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 02:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de branza si jeleu de castravete