Cuibuşor de pui

de kukibella in Vita, 12 Mar 2012 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr.chiftele:
  • 1/2 kg.carne tocata vita(sau ce carne preferati);
  • 1 ou;
  • 2 ling.pesmet;
  • o ceapa rasa;
  • 1 catel de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • un pic de vegeta de legume
  • ptr.orez:
  • 1 pahar de orez;
  • 1pahar şi jumatate supa de pui fierbinte;
  • sare;
  • 1/2 cub concentrat de vita;
  • 2-3 ling.ulei de masline;
  • ulei ptr.prajit;
  • patrunjel ptr.ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibuşor de pui:

se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor.

se formeaza chiftelute mici care se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc.

orezul se caleşte ın uleiul de masline ptr.2-3 min.;se adauga supa de pui,sarea şi concentratul de vita.

dupa primul clocot se pune capacul şi se da la foc mic ptr.8-9 min.

se opreşte focul se acopera tigaia cu şervetele,se pune capacul şi se lasa sa se odihnesca ptr.aprox.10 min.

formam puiul din orez ,ıl aşezam ın farfurie iar ın jurul lui aranjam chiftelutele.

ornam cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibuşor de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ELENI 1

14.03.2012, 13:41

ce imagine frumoasa parca iti vine doar sa il privesti

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:03

foarte frumos arata

cocolina 1

22.04.2012, 00:16

Imi place mult puiu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida