Cuibuşor de pui

de kukibella in Vita, 12 Mar 2012 | 2664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr.chiftele:
  • 1/2 kg.carne tocata vita(sau ce carne preferati);
  • 1 ou;
  • 2 ling.pesmet;
  • o ceapa rasa;
  • 1 catel de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • un pic de vegeta de legume
  • ptr.orez:
  • 1 pahar de orez;
  • 1pahar şi jumatate supa de pui fierbinte;
  • sare;
  • 1/2 cub concentrat de vita;
  • 2-3 ling.ulei de masline;
  • ulei ptr.prajit;
  • patrunjel ptr.ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibuşor de pui:

se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor.


se formeaza chiftelute mici care se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc.


orezul se caleşte ın uleiul de masline ptr.2-3 min.;se adauga supa de pui,sarea şi concentratul de vita.


dupa primul clocot se pune capacul şi se da la foc mic ptr.8-9 min.


se opreşte focul se acopera tigaia cu şervetele,se pune capacul şi se lasa sa se odihnesca ptr.aprox.10 min.


formam puiul din orez ,ıl aşezam ın farfurie iar ın jurul lui aranjam chiftelutele.


ornam cu patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibuşor de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

ELENI 1

14.03.2012, 13:41

ce imagine frumoasa parca iti vine doar sa il privesti

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:03

foarte frumos arata

cocolina 1

22.04.2012, 00:16

Imi place mult puiu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Nasi ( Orez prajit in stil indonezian cu legume si carne de pui)