Gulas

de Ubulika in Vita, 2 Noi 2012 | 3291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi mai mare
  • 2 ardei
  • un morcov mare
  • bulion
  • 2 frunze de dafin
  • o juma de lingurita mica ,rasa de chimen.(sa nu fie mult ca e foarte puternic)
  • boia iute
  • 2 cartofi
  • 200 ml vin rosu
  • ulei, sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Incingem uleiul intr-o cratita dupa care punem ceapa si usturoiul. Cand ceapa incepe sa isi schimbe culoarea, adaugam carnea de vita cuburi. Le calim langa ceapa pana cand carnea isi va schimba culoarea.


Apoi aruncam in tigaie si morcovul taiat rondele, ardeiul,o lingurita de boia, doua frunze de dafin, chimenul si un pahar de vin rosu . Lasam sa fiarba la foc mic cam 45 de minute (pana cand carnea este jumate fiarta ) si apoi adaugam bulionul.Lasam sa fiarba la foc mic pana cand e fiarta carnea dupa care punem cartofii bucati mai mari. Mai punem apa calda sa depaseasca cu doua degete carnea . Mai lasam sa fiarba cca 20 min.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

03.11.2012, 14:51

place

Sylvia 1

21.11.2012, 19:57

tare imi place reteta ta cu vin rosi si chimen, trebuie sa o testez !

Ubulika 1

22.11.2012, 10:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita