Gulyas de vita la Multicooker

de T I M E A in Vita, 13 Noi 2013 | 7585 vizualizari

 

Desi nu e prima data cand fac mancarea aceasta, pot zice insa ca e cea mai buna varianta de pana acum. Ma gandeam eu ca aparatul acesta e ideal pentru tocanite si nu m-am inselat deloc. Toate aromele legumelor, a carnii si a condimentelor folosite sunt pastrate la maxim iar sosul obtinut este delicios.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de vita (manzat)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 3 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 6 cartofi
  • 1 cana de suc de rosii
  • 1 pahar de vin
  • 3-4 linguri ulei
  • 4 foi de dafin
  • 1 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita pudra de chimen
  • 1 lingurita paprika rosie
  • 1 lingurita sos iutel
  • 1 lingurita marar uscat
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de vita la Multicooker:

Punem in vasul aparatului uleiul, ceapa spalata si tocata marunt si carnea taiata cubulete. Selectam meniul Fry, timpul: 15 min si apasam butonul Start.


Amestecam de vreo doua ori apoi adaugam ardeiul tocat, rosia decojita si tocata si morcovul spalat, curatat si taiat rondele si lasam pana se scurg cele 15 minute.


Punem cartofii curatati si taiati cubulete, foile de dafin, sarea, piperul si pudra de chimen.


Amestecam si turnam in vas sucul de rosii si vinul.


Inchidem capacul, selectam functia Stew si apasam butonul Start.


In timpul asta ( o ora) suntem liberi sa facem orice altceva fara a avea grija mancarii.


Dupa ce s-a scurs timpul verificam daca e fiarta carnea si daca nu e (asa cum a fost in cazul meu) mai pornim o data functia Stew si selectam 25 minute.


Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam usturoiul tocat, mararul uscat, sosul iutel si paprika. Amestecam, inchidem capacul si mai lasam 20 minute pe functia Stew.


Daca aveti carne de vitel sigur se face inca de la prima setare si atunci adaugati condimentele mai repede.


Cand se opreste trece automat pe functia Keep Warm pe care putem sa il oprim daca servim mancarea atunci imediat.


Adaugam la final si patrunjel verde tocat si servim cu muraturi asortate.


O bunatate de mancare fie ca il preparati sau nu la Multicooker. Chiar va recomand aceasta reteta si pentru cei ce vor sa o testeze in mod normal pe aragaz.

 

TIPS-URI

1

Este foarte important sa fiarba totul la foc mic si acoperit mai ales daca il faceti pe aragaz

2

Pentru cei ce pregatesc pe aragaz, cartofii se pun spre final cand carnea e aproape fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de vita la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

T I M E A 1

16.11.2013, 22:09

multumesc Gabi Si mie cum gatesti tu (cand nu faci cu branzeturi, cipuerci ) )

gaby_duceag 1

16.11.2013, 22:11

Panacris 1

09.04.2014, 17:16

Timea Eu testez acum la kukta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Osso Buco a la Milaneze