Penne cu legume si carne de vita

de gamilici in Vita, 30 Mar 2010 | 4266 vizualizari

 

Am primit de curand o carte de bucate doar cu retete de paste si mi s-a parut interesanta asta... bine am facut ciupercile putin diferit..dar a iesit grozav.

 

INGREDIENTE

Carnea :

  • 500 g carne vita
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri sos worcester
  • 2 cuburi de vita knorr
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura zeama de lamaie

Legumele :

  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 150 g mazare congelata
  • 1/ 2 conserva porumb
  • 100 ml smanatana
  • sare , piper , ulei

Pastele :

  • 350 g penne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu legume si carne de vita:

Carnea :

Se spala si se taie carnea in cubulete.

Ceapa se taie solzisori si se pune la distuit in ulei , cand e aurie se adauga carnea , amestecand 3-4 min. Se adauga sosul worcester ,cuburile de vita ,cimbrul , sare, piper si apa cat sa acopere carnea si se tine pe foc aproximativ 45 min. Cand e gata se stropeste cu 1 lingura zeama de lamaie.

Legumele :

Ciupercile se curata si se taie felii subtiri , dupa care se distuie in ulei,adaugand sosul de soia, otetul balsamic,sare si piper.

Pe urma se adauga mazarea si smanatana. Se tine pe foc pana cand e mazarea facuta , dupa care se adauga porumbul apoi se ingroasa cu 1 lingura faina + apa( ca la sosul de rosii). Se mai tine pe foc 2 min.

Penne :

Se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.

Asamblare :

Dupa ce se strecoara pastele se adauga carnea si legumele si se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita