Gulas de vita

de - Andreea - in Vita, 25 Mai 2013 | 10267 vizualizari

 

Un fel de mancare tipic unguresc ...delicios si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi mici
  • delikat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita:

Intr-o tigaie pe foc,se pune uleiul si carnea taiata cuburi si se caleste bine pe ambele  parti.Adaugam ceapa tocata marunt si calim totul la foc mediu.

Se adauga boia si se amesteca cu o lingura de lemn.Se adauga usturoiul si se lasa sa prinda savoare citeva minute.

Se adauga sare,delikat si apa fierbinte cit sa acopere carnea.Circa 300 ml.Se acopera tigaia si se da la foc mic pentru circa 60 minute.Se adauga apa fierbinte daca este necesar.

Inainte cu 20 minute de finalizare se adauga morcovii taiati rondele si cartofii taiati cuburi.

Gulasul se serveste cald.

TIPS-URI

1

Pentru cei care iubesc :) mancarea picanta,se va folosi boia picanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulyas de vita la Multicooker