Friptura de vita in sos de vin

de mari_sasi in Vita, 8 Mai 2013 | 3000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa vita
  • 150 ml vin rosu
  • 150 ml cola
  • 150 ml apa
  • 1 portocala
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lg pasta tomate
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 foi dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin:

-se pregateste un sos din pasta de tomate,vin,cola,apa,sare si piper


-se portioneaza carnea si se aseaza intr-un vas


-se acopera cu sos apoi se adauga ceapa,morcovul si portocala taiate rondele


-se pune capac si se baga la cuptor pentru 120 minute la 200 grade

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

mari_sasi 1

09.05.2013, 08:25

multumesc frumos

MotanLaOale 1

09.05.2013, 09:25

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:14

ce bun e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!