Chilli con carne

de xana in Vita, 1 Apr 2014 | 2543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de vita tocata
  • o ceapa marisoara
  • 200 gr fasole rosie fiarta
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • o lingurita zahar
  • o foaie de dafin
  • cimbru
  • chimion
  • coriandru
  • ghimbir praf
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Cand aceasta se inmoaie se adauga usturoiul tocat si se calesc impreuna timp de 2 minute.


Adaugam carnea si amestecam pana aceasta incepe sa se rumeneasca putin.


Urmeaza pasta de rosii si cea de ardei, zaharul si condimentele dupa gust. Omogenizam si lasam la foc domol cateva minute, avand grija sa nu se prinda. Punem putina apa si lasam la fiert in jur de 30 de minute.


Spre final adaugam si fasolea si mai lasam pe foc 5 minute.


Ca garnitura am avut orez alb si am decorat cu patrunjel proaspat tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

xana 1

02.04.2014, 12:35

Va multumesc mult tuturor

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:22

Like

Bya Ralu 1

25.04.2014, 21:20

bun de tot

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne