Cum se face cascaval de casa

de Lau in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2014 | 75785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 l lapte
  • 2 kg branza de vaci
  • 200-300 g telemea oi
  • 2 linguri margarina
  • 2 lingurite rase de bicarbonat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face cascaval de casa:

Punem laptele la incalzit si cand este fierbinte adaugam branza de vaci si amestecam pana se incheaga.

Punem continutul intr-o strecuratoare sa se scurga lichidul si lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit dam branza telemea prin razatoare.

Intr-o oala cu fundul dublu (eu am folosit un ceaun de tuci) adaugam margarina si cand a inceput sa se topeasca adaugam bicarbonatul, branza de vaci, telemea de oi si amestecam pana se omogenizeaza.

Intr-un vas rotund punem o folie alimentara si adaugam compozitia, lasam sa se raceasca, dupa care dam la frigider pana a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

DanaModog 1

18.12.2014, 00:00

Am sa incerc si eu!

AdrianaStroe 1

08.06.2017, 14:02

cu margargarina? de ce nu unt?

Lau 1

08.06.2017, 15:13

Adriana pot pune si unt,depinde de branza daca este foarte uscata atunci trebuie mai multa margarina/unt
(asa era reteta si eu am respectato)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi