Cum se prepara visinata

de babi5 in Cocktail, 18 Iun 2013 | 7048 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Este deja traditie ca in fiecare an sa fac visinita ,caisata ,capsunata dar cum totul este costisitor pe vremurile de acum ma-m rezumat doar la visinata ..

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de visine
  • 3 kg de zahar
  • 4 kg, alcool rafinat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Am luat doua bidoane de apa plata de 5 l ,le-am clatit bine si am introdus jumate din cantitatea de visine desimburite si jumatate cu simburi


Am pus zaharul peste ele si le lasam la macerat 5-7zile .


Cind culoarea se intesifica bine si visinile sunt macerate punem alcoolul,apoi dupa 2-3 zile fermetatia este oprita si visinata este gata ..

 

TIPS-URI

1

Eu am spart si citiva simburi ii dau visinatei o aroma aparte ..

2

revin cu imagini produs finit ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

babi5 1

19.06.2013, 10:30

multumesc ursulina pupici de la Babi

Rocsi 1

19.06.2013, 14:54

Buna buna. Speram si noi sa facem anul acesta!

babi5 1

19.06.2013, 15:42

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere