Cum se prepara visinata

de Ina in Bauturi, 3 Iul 2010 | 15371 vizualizari

COMENTARII (71)

Ina 1

05.07.2010, 08:12

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:13

aia o veche o pastram pentru salonul de cosmetica

Ina 1

05.07.2010, 08:17

cosmetica stomacala, sau ce?

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:22

nu draga !!!! bujori in obrajori

Ina 1

05.07.2010, 08:27

hahaha

Corinuta 1

05.07.2010, 10:35

Mmmm, ce-ai facut tu aici? Ina tu vrei sa ne imbeti?

Ina 1

05.07.2010, 19:09

doar daca vreti si voi, Corina

rivka 1

07.07.2010, 18:50

ce buna e! beam cand eram mica , facea o ruda ...oare se poate face si cu vodka Ina?

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:31

hai noroc!......buna, buna.................5 furcu............

Ina 1

07.07.2010, 20:48

rivka, cu votca nu am incercat, ideal e cu alcool 96%..... cred ca merge, dar va iesi mai slaba Votca are minim 37,5 grade, iar mai sus de 40 grade nu prea gasesti.....

Bucataras 1

08.07.2010, 23:06

hahaha, Rivka, ce inseamna cind erai mica?

ina , deci cu votca iese slaba

Ina 1

09.07.2010, 08:04

mai, nu stiu cat iese de slaba, ca doar la cea cu alcool pun si apa la sfarsit.....Eu cu alcool am prins a face, asa fac Ideea e ca stau visinele mai bine in alcool de 96%...

consuelamocanu2000 1

09.07.2010, 23:02

hhai noroc atunci

Ina 1

10.07.2010, 08:24

si sanatate!

MIUTA 1

18.12.2010, 00:12

Ina 1

18.12.2010, 11:15

Uite ce face ea la miezul noptii : da iama la visinata
Noroc, Miuta !

RuxyRux 1

18.12.2010, 11:26

Ina...norocel

Ina 1

19.12.2010, 08:32

Noroc, Ruxy !
Hâc!

Cris2711 1

25.09.2012, 21:22

hai noroc!Ina

Ina 1

25.09.2012, 21:45

Cris

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 15:38

buna visinata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata