Cum se toaca verdeturile

de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras, 13 Mar 2017 | 3941 vizualizari

 

Verdeturile proaspete se pot combina cu toate tipurile de carne si legume, oferind astfel preparatelor un gust bun si aromat. Rozmarinul este ideal pentru carnea de porc si de vita, cimbrul se poate combina cu aproape orice tip de carne si legume, iar mararul si patrunjelul se potriveste la orice mancare, fiind si cele mai folosite verdeturi de la noi.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 fire busuioc verde
  • cateva crengute rozmarin
  • cateva crengute cimbru proaspat
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se toaca verdeturile:

Pentru a toca rozmarinul si cimbrul, trebuie mai intai sa curatati frunzulitele de pe crenguta. Se taie apoi prin miscarea de balans a cutitului.


Frunzele mai mari de busuioc se rup de pe crenguta, se ruleaza usor una peste alta si se toaca cu un cutit bine ascutit printr-o miscare de balans, iar daca doriti sa fie tocat mai fin, miscati cutitul semicircular, inainte si inapoi pana obtineti dimensiunea dorita.


Pentru marar si patrunjel, taiati mai intai tulpinile si procedati ca la busuioc, taiati maiinati prin balans si apoi semicirculat pana tocati verdeturile cat de fin doriti.

 

TIPS-URI

1

Aveti grija la degete, sa le tineti retrase spre interior cand tocati, ca sa nu va taiati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se toaca verdeturile" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

13.03.2017, 15:43

Rocsi 1

13.03.2017, 19:37

Multumim pentru sfaturi!

AlexTeacher 1

18.03.2017, 20:53

))) pfff mi-e dor de carnatii de la Paltinis

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos pesto