Cupcakes cu dovleac pentru diabetici

de Brindusa in Prajituri, 22 Dec 2011 | 3117 vizualizari

 

Dupa cum va spuneam acum ceva timp, tata e diabetic. Cum sa faca el Craciunul fara ceva dulce? m-am gandit eu. Si iata ce i-am compus :)

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt moale
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 200 g dovleac, copt
  • 100 g amidon de porumb
  • 200 g faina
  • optional: scortisoara
  • Pentru ornat:
  • 250 g mascarpone + indulcitor praf
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac pentru diabetici:

Bate untul putin cu mixerul, apoi adauga 1 ou. Amesteca bine. Daca nu se leaga, pune 1 lingura de amidon. Adauga si celalalt ou. Amesteca. Pune dovleacul, taiat bucati mici. Amesteca pana se omogenizeaza putin. Adauga praful de copt si restul de amidon. Amesteca. Adauga faina si scortisoara amesteca la viteza mica pana sunt incorporate.


Umple tavile de briose si coace la 180 C pentru 15 minute.


Scoate cupcakesurile din tavi si lasa-le la racit inainte sa le ornezi


Pentru ornat amesteca mascarpone cu putin colorant alimentar si folosind un posh fa ce flori vrei.


Inainte de servire presara cupcakesurile cu indulcitor praf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac pentru diabetici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

23.12.2011, 08:55

bun bun pentru diabet

Ligia Bxl 1

23.12.2011, 16:58

ce faine sunt,frumos gest ca te gandesti la tatal tau

ionela2682 1

03.01.2012, 17:40

vai ce frumos le ai decorat!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paleuri - fursecuri cu crema